Siivoustalkoot 5.5.2015 alkaen noin klo 16.00

Kaikki mukaan yhteisiin siivoustalkoisiin. Talkoisiin osallistuminen on helppo ja merkityksellinen tapa vaikuttaa omaan asuinympäristön viihtyvyyteen. Siivouskohteina ovat  mm. yleiset viheralueet, teiden pientareet ja puistot.

Yhdistyksemme on järjestänyt siivoustalkoita ainakin 30 vuoden ajan. Jos tiedät tarkemman aloitusvuoden, ilmoita meille niin saamme senkin tiedon historian kirjoihin.

Alla mainituissa keräyspisteissä on muovisäkit, joihin voit tuoda ’saaliisi’. Yhdistyksen talkooporukka kerää säkit klo 19 jälkeen. Huom! Älä laita heidän kannettavaksi oman tai taloyhtiösi pihan roskia.

Nimismiehenmäki Nimismiehenpuisto (Käräjäkujan pää)
Kaupunginkallio Honkaportti – Samariantien risteys
Kiuastie – Espoonväylän risteys
Kiulutien ja Penkkikujan risteyksessä Kiulutien puolella
Lugnet Lugnetintie – Espoonväylän risteys paperinkeräyslaatikon vieressä

Romu Keinäsen metalliromulava on tutulla paikallaan Honkaportin ja Samariantien risteyksessä n. klo 16–19.

Siihen voi tuoda maksutta omia metalliromujaankin kunhan esineen painosta metallia on yli puolet. Myös elektroniikkaromu käy, samoin auton renkaat. Akkuja ei kuitenkaan huolita, ne täytyy viedä huoltoaseman vaarallisten jätteiden konttiin. (esim. Muuralan Neste-asemalle).

Talkookahvit on tarjolla n. klo 18 lähtien Issakaisen perheen autotallin edustalla Honkaportin varrella (vastapäätä Romu Keinäsen lavaa).

Kategoria(t): Tapahtumat, Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.