Tarjoamme jäsenillemme kesätyöntekijää 7.-18.6.2021 välisenä aikana.

Hyvä Keski-Espoon Pienkiinteistöyhdistys ry:n jäsen!

Yhdistyksemme viimeisin toimintavuosi on ollut erilainen johtuen mm. rajoituksista, jotka ovat peruneet kaikki perinteiset jäsentapahtumamme. Tunnemme kuitenkin tarvetta tukea alueemme yhteisöllisyyttä myös näinä erikoisina aikoina, joten yhdistys on palkannut jäseniensä käyttöön kaksi reipasta naapuruston nuorta kesätyöntekijää ajalle 7.-18.6.2021. Kesätyöntekijämme ovat 16- ja 17-vuotiaita ja he tekevät ”kesätalkkareina” erilaisia nuorille sopivia avustavia kiinteistönhoidollisia tehtäviä kuten nurmikon leikkausta, haravointia, ikkunanpesua jne. Palvelu on jäsenille täysin ilmaista ja siihen hyödynnetään Espoon kaupungin nuorille tarjoamia kesäseteleitä. Palvelua on tarjolla lähtökohtaisesti enintään 2,5 tuntia/kohde. Työnohjaus, työvälineiden tarjonta sekä vastuu työstä on puolestaan jokaisella kiinteistönhaltijalla itsellään.

Toivomme nuorille rutkasti uutta työkokemusta ja antoisaa työssäoloaikaa kanssamme. Lämpimästi tervetuloa mahdollistamaan heille se kaikki! Täytä kyselyymme yhteystietosi ja kerro, mitä tehtäviä voit nuorelle tarjota. Ilmoittautumaan pääset linkistä https://forms.office.com/r/2bZqsWuWhV , ilmoittautuminen on voimassa 31.5.2021 saakka. Jaamme tehtävät ja sovimme työn ajankohdan jokaisen kanssa vielä erikseen. Yhdistys pidättää oikeuden jakaa työtehtävät parhaalla mahdollisella tavalla.

Mahdollisissa kysymyksissä asiaa koskien olethan yhteydessä Marja-Liisa puh 041-710 5996 tai Ann-Christin puh 040-562 0259.

Tervetuloa luomaan yhteistä hyvää!

 

 

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.