Espoon ympäristöyhdistys järjestää Espoon Keskuspuiston kunniaksi teemapäivän lauantaina 4.3.2017

Espoon ympäristöyhdistys järjestää Espoon Keskuspuiston kunniaksi teemapäivän lauantaina 4.3.2017. Päivän aikana ulkoillaan Keskuspuistossa ja iltapäivällä järjestetään Keskuspuiston tulevaisuutta käsittelevä vaalipaneeli Entressen kirjastossa.

Teemoina retkillä Harmaakallio, Keskuspuiston länsipuolen metsät sekä Malminmetsä, jossa tutustutaan Espoonväylän linjaukseen. Retket käynnistyvät kello 12 ja ne ovat eri pituisia. Vaihtoehdoista voi valita itseään kiinnostavimman, mukaan tarvitset vain säähän sopivan varustuksen.

Vaalipaneeli järjestetään Entressen kirjastossa. Tilaisuus avataan kello 15.00 Espoon ympäristöyhdistyksen puheenjohtaja Virpi Sahin alustuksella, jonka jälkeen klo 15.20-16.30 eri puolueiden panelistit vastaavat Espyyn esittämiin kysymyksiin. Tilaisuuden juontaa Matti Nieminen Suomen Luonnonsuojeluliitosta.

Teemapäivä on avoin kaikille ja osallistua voi joko retkelle tai paneeliin tai vaikkapa molempiin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä: http://www.sll.fi/uusimaa/espoo/tapahtumat/Keskuspuiston_teemapaiva

Lisätietoja kampanjasta ja Espoon Keskuspuistosta voi lukea osoitteesta sll.fi/espoonkeskuspuisto

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.