Vuosikokous maanantaina 20.3.2023 klo 18.00

Tervetuloa vuosikokoukseen maanantaina 20.3.2023 klo 18.00 Lagstadin kotiseututalolle. Osoite on Vanha Lagstadintie 4 Espoon keskus. 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: vuoden 2022 tilinpäätös ja vastuuvapauden myöntäminen sekä vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Asialistalla on puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta. Voimme myös keskustella alueemme ajankohtaisista asioista sekä suunnitella yhdessä yhdistyksemme tulevaa merkkipäivää.

Espoon perinneseuran kuulumisia
Esko Uotila esittelee Espoon perinneseuran toimintaa ja julkaisuja sekä viime vuonna yhteistyössä asukasyhdistysten ja kaupungin kanssa toteutetun Espoo 1972 -hankkeen tuloksia. https://espoonperinneseura.net/

Tulossa:
Järjestämme siivoustalkoot keskiviikkona 3.5.
Lauantaina 2.9. juhlimme yhdistyksemme 60-vuotispäiviä.

Ilmoitathan sähköpostiosoitteesi

Tällä hetkellä on entistäkin tärkeämpää, että meillä olisi jäsentemme sähköpostiosoitteet. Kiitettävästi olemme niitä saaneet, mutta muista myös ilmoittaa osoitteen muutoksesta meille, jotta sähköpostijakelulistamme pysyy ajan tasalla.
Ilmoita sähköpostiosoitteesi jan-olof.stengard@kolumbus.fi

Yhdistys tiedottaa myös Facebookissa
Facebookin kautta on hyvä tiedottaa ja keskustella asuinalueemme ajankohtaisista asioista. Käy tykkäämässä sivusta https://www.facebook.com/Kepky

 

Kategoria(t): Tapahtumat, Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.