Siivoustalkoot tiistaina 7.5.2024 klo 16 alkaen

Yhdistyksen toiminta-alueella järjestettiin ensimmäiset yleisten alueiden siivoustalkoot jo 60 vuotta sitten.

Talkoisiin osallistuminen on helppo ja merkityksellinen tapa vaikuttaa oman asuinympäristömme viihtyisyyteen. Siivouskohteina ovat mm. yleiset viheralueet, teiden pientareet ja puistot.
Alla mainituissa keräyspisteissä on muovisäkit, joihin voit tuoda ’saaliisi’. Yhdistyksen talkooporukka kerää säkit klo 19 jälkeen. Huom! Älä laita keräykseen oman tai taloyhtiösi pihan roskia.

Latokaskeen vievän kevyenliikenteen väylän alku Espoonväylän karhu-alikulun kohdalla
Kiuastien ja Espoonväylän risteys
Penkkikuja – Laudetien risteyksen kohdalla.
Honkaportin ja Samariantien risteys paperinkeräyslaatikon vieressä

Jos Sinusta olisi hyvä saada keräyspaikka muuallekin, ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen talkoopäivää sähköpostilla info@kepky.fi tai Eeva Vainio 045-6735264. Katsotaan, miten se istuu keräysreittiimme.

Romu Keinäsen metalliromulava on tutulla paikallaan Honkaportin ja Samariantien risteyksessä n. klo 16–19. Siihen voit tuoda metalliromuja maksutta, kunhan esineen painosta on metallia vähintään 60 %.  Myös elektroniikkaromu käy. Autonrenkaita ja akkuja ei kuitenkaan huolita. Akut voi viedä huoltoaseman vaarallisten jätteiden konttiin. (esim. Muuralan Neste-asemalle).

Talkookahvit ja grillimakkarat tarjoillaan klo 18 lähtien Issakaisen perheen autotallin edustalla Honkaportin varrella (vastapäätä Romu Keinäsen lavaa).

Tapaamisiin ja tervetuloa!

Kategoria(t): Tapahtumat, Uutiset Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.