Föreningen erbjuder sina medlemmar sommarpraktikanter för perioden 7-18.6.2021

Föreningens verksamhet har varit annorlunda på grund av begränsingarna som gjort att vi inte har kunnat ordna medlemssammankomster. Vi känner ändå behov av att stöda våra medlemmar och därför har vi anställt två unga sommarpraktikanter för att jobba under perioden 7-18.6.2021.

Våra ungdomar är 16 och 17 år gamla och de kan jobba med olika mindre fastighetssysslor, som t.ex. gräsklippning, krattning, fönstertvätt mm. Denna tjänst är gratis för medlemmarna och vi använder oss av Esbo stads sommarsedel. Vi erbjuder i princip högst 2,5 timme per fastighet. Ansvaret, fördelning av arbetsuppgifterna och introduktion i arbetet samt arbetsredskapen svarar fastighetsinnehavaren för.

Vi önskar att vi kan ge ungdomarna en hel del arbetserfarenhet och angenäm tid tillsammans med er. Välkommen med att förverkliga sommararbete för dem.
Fyll i blanketten som du hittar bakom denna länk. Blanketten är på finska.
https://forms.office.com/r/2bZqsWuWhV

Fyll i dina kontaktuppgifter i blanketten och berätta hurudant jobb du vill erbjuda dem. Anmälan är öppen ända till 31.5.2021. Vi delar uppgifterna och avtalar om tiden skilt med alla som har sänt in anmälan. Föreningen bibehåller rätten att dela ut arbetsuppgifterna på bästa möjliga sätt.

Om du har frågor gällande arbetet kan du kontakta Marja-Liisa, tfn 041-710 5996 eller Ann-Christin, tfn 040-562 0259.

Välkommen med att skapa något gott tillsammans!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.